Математичка академија организује десеточасовне онлајн припреме (пет термина по сат и по за сваки од разреда (шести, седми и осми)) за државно такмичење из математике ученика основних школа. Садржај припрема обухвата обраде тема додатне наставе које су предвиђене програмом такмичења.

Почетак онлајн припрема је у среду 3.5.2023. Часови ће се одржавати у вечерњим терминима и викендом на платформи Google meet. У току часова ученицима ће бити омогућено и препоручено да комуницирају са предавачем, постављају питања и предлажу решења задатака, а биће им остављено и по пар задатака за самосталан рад. Већина наставника ће после предавања остављати и белешке у Google учионици, где ће пре предавања ученике чекати материјал са задацима који ће се радити на часу.

Распоред припрема по разредима, данима, темама и предавачима можете погледати oвде.

Припреме ће држати изузетан тим предавача чије биографије можете погледати овде.

Пријављивање се врши попуњавањем електронског формулара до 3.5.2023. године.

Цена припрема је 7.000 динара, а уплату треба обавити најкасније до 3.5.2023. на текући рачун удружења Математичка академија 160-6000000980483-28 (сврха уплате: име и презиме ученика, без позива на број).

За све додатне информације можете нам се обратити електронском поштом на адресу office@matematickaakademija.com или телефоном на број 064 4399315.