Почетак циклуса онлајн припрема је  7.12. 2021. године, на платформама Google meet и Webex. Припреме обухватају све теме предвиђене планом и програмом полагања завршног испита из математике у основној школи, а истовремено су и одлична припрема за полазак у средњу школу. Часови ће се одржавати у малим групама (5-10 ученика) у вечерњим терминима или викендом (договор са полазницима). Пред сваки час ученици ће добијати материјал, тј. текстове задатака који ће се радити на часу. У току часова ученицима ће бити омогућено и препоручено да комуницирају са предавачем, постављају питања и предлажу решења задатака. Такође, ученици ће добијати и задатке за самостални рад. Током припрема биће организовано и неколико кратких провера знања о чијим резултатима ће родитељи бити обавештавани мејлом.

Пример материјала можете погледати овде.

Пријављивање се врши попуњавањем електронског формулара. Курс ће се састојати од 35 термина по 60 минута, који ће бити организовани до средине јуна 2021. године. Цена курса је 18.000 динара, а плаћање је могуће обавити одједном (до 15. децембра) или у 3 рате (до 15. децембра, до 10. фебруaра, до 10. априла) на текући рачун удружења Математичка академија 160-6000000980483-28.

Наставу ће држати изузетан тим предавача (др Милан Јовановић, др Марија Микић, Катарина Митровић, Анђелка Симић, Вељко Ћировић) чије биографије можете прочитати овде.

За све додатне информације можете нам се обратити електронском поштом на office@matematickaakademija.com или телефоном на број 064 4399315.