Уживо и онлајн припреме за завршни испит у основној школи из математике и српског језика

Школске 2022/23. године Математичка академија организује  припреме за завршни испит у основној школи из математике (уживо и (посебно) онлајн) и српског језика (само онлајн). Онлајн припреме ће се одржавати коришћењем платформе Google meet. Припреме обухватају све теме предвиђене планом и програмом полагања завршног испита у основној школи из математике и српског језика, а истовремено су и одлична припрема за полазак у средњу школу. 

Пред сваки час ученици ће добијати материјал, тј. текстове задатака који ће се радити на часу. У току часова ученицима ће бити омогућено и препоручено да комуницирају са предавачем, постављају питања и предлажу решења задатака. Такође, ученици ће добијати и пажљиво изабране задатке за самостални рад. Током припрема биће организовано и неколико кратких провера знања о чијим резултатима ће родитељи бити обавештавани мејлом.

Пример материјала из математике можете погледати овде.

Часови ће се одржавати у малим групама.

Почетак припрема је око 1.12.2022. године.

Курс из математике садржи 35 тематских термина у трајању од по 60 минута, који ће бити организовани до непосредно пред полагање пријемног испита . 

Термин за групу уживо (17 пута по 2 сата плус пауза 15 минута плус један пут сат времена)  ће бити суботом пре подне у Београду (или радним даном у вечерњем термину ако се група тако договори), улица Маршала Бирјузова 45а, близу Бранковог моста, 

Термин за онлајн групу (35 пута по сат) ће бити договорен са полазницима на онлајн састанку који ће бити организован пре почетка припрема.

Курс из српског језика садржи 30 тематских термина у трајању од по 60 минута, који ће бити организовани до непосредно пред полагање пријемног испита. 

Термин (30 пута по сат) ће бити договорен са полазницима на онлајн састанку који ће бити организован пре почетка припрема

Пријављивање траје до 30.11. 2022. и  врши се попуњавањем електронског формулара. Након пријављивања сва обавештења родитељима достављају се мејлом. 

Цена  курса из математике  је 21 000 динара, из српског језика 18 000 динара, а цена комплета (оба курса) је 36 000 динара, а плаћање је могуће обавити у највише 3 једнаке рате, и то до 15.12.2022, 15.1.2023. и 15.2.2023.  на текући рачун удружења Математичка академија 160-6000000980483-28 (сврха уплате: име и презиме полазника – припреме за завршни испит; без позива на број).

Наставу ће држати изузетан тим предавача чије биографије можете прочитати овде.

За све додатне информације можете нам се обратити електронском поштом на office@matematickaakademija.com или телефоном на број 064 4399315.

Оставите одговор

Your email address will not be published.